Ātrā meklēšana!

Kā izdzēst kontus?Atjaunināts 08. maija 2020

Atver tā konta ierakstu, kuru vēlies izdzēst, un izvēlnes joslā izvēlies Ieraksts > Dzēst. Tos kontus, kuri jau ir izmantoti, nav iespējams izdzēst pat tad, ja kontā nav atlikuma. Tā vietā ir iespējams atzīmēt, ka konts ir slēgts. Atzīme par slēgšanu tiek norādīta uz visām bāzes reģistra ierakstiem, ja nav vairs vēlēšanās konkrēto kontu, artikulu vai klientu izmantot. Šajā gadījumā šis ieraksts neparādīsies ievietošanas logā.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus