Ātrā meklēšana!

Vai ir iespējams slēgt iepriekšējo mēnesi / gadu, lai vairs nevarētu veikt izmaiņas?Atjaunināts 08. maijs 2020

Lai to izdarītu, modulī Sistēma izmanto iestatījumu “Slēgšana”.

Šeit vari slēgt norēķinu periodu, liedzot pievienot vai labot darbības. Lai to darītu, norādi konkrētu datumu. Kad datums ir norādīts, darbības ar šo vai agrāku datumu nevar reģistrēt. Mēneši un periodi ir jāslēdz hronoloģiskā secībā.


Paldies par atsauksmēm!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus