Ātrā meklēšana!

Kā nodzēst papildus pievienotu kompāniju?Atjaunināts 13. janvāra 2023

Lai izdzēstu kompāniju no datu bāzes, ir atsevišķi jāizdzēš visas kompānijas, kas Kompāniju iestatījumā atrodas zem dzēšamās kompānijas.
Visas kompānijas, sākot ar to, kuru vēlaties dzēst,  jānodzēšs atsevišķi.

NB! Šis process jāveic režīmā “Administratora klients” (ja tiek izmantots klienta-servera režīms) vai vienlietotāja režīmā.
NB! Apraksts tiek izveidots gadījumiem, kad klients vēlas pilnībā atteikties no kompānijas (arī atteikties no papildu kompānijas licencēm).


Tas tiek darīts Kompāniju iestatījumā, nosakot kompānijas statusu uz “Dzēsts”.
Pēc iestatījuma saglabāšanas jāveic datu bāzes eksports/imports (Standard Books klientiem šajā solī ir jājautā pēc konsultanta palīdzības). Pēc importa kompānijas rindas joprojām tiks saglabātas, taču šajās kompānijās nebūs datu.

Pēc datu bāzes importēšanas šo rindu Kompāniju iestatījumā pārlieciet uz statusu “Neaktīvs”.

Pēc kompānijas reģistra atjaunināšanas restartējiet serveri.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus