Ātrā meklēšana!

Mainot iestatījumus, parādās paziņojums “Šo programmas daļu var izmantot tikai viens lietotājs”Atjaunināts 08. maijs 2020

Kļūdas ziņojums “Šo programmas daļu var izmantot tikai viens lietotājs” norāda uz to, ka iestatījumus var mainīt tikai tad, ja programmā ir iegājis tikai 1 lietotājs. Šis paziņojums parādās atsevišķu iestatījumu gadījumā, kuru mainīšana ietekmē visu lietotāju darbu. Citiem lietotājiem uz iestatījumu mainīšanas brīdi ir jāiziet no programmas. 


Paldies par atsauksmēm!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus