Ātrā meklēšana!

Kā var izdzēst vecu artikulu?Atjaunināts 08. maijs 2020

Ja artikuls nekad nav izmantots, tad to var izdzēst: izvēlne “Ieraksts” > Dzēst. Ir iespējams izdzēst arī vairākus artikulus uzreiz: Realizācijas modulī “Rutīnas” – “Apkalpošana” – “Dzēst neizmantotos artikulus”. 

Tos artikulus, kuri programmā ir kaut reizi izmantoti (piemēram, Rēķinos, Nosūtīšanās), izdzēst nevar. Tomēr, ja artikula statuss noliktavā ir “0”, tad artikula kartinā ir iespējams izdarīt atzīmi “Slēgts”. Šādā gadījumā artikuls netiks piedāvāts nevienā izvēles “Ievietot” logā. Nepieciešamības gadījumā atzīmi “Slēgts” artikula kartiņā ir iespējams noņemt.

Vēl ir iespēja Artikula ieraksta sadaļā “Specifikācija” laukā “Brīdinājums” ierakstīt tekstu, kas parādās uz ekrāna vienmēr, kad šis artikuls tiek izvēlēts kādam ierakstam.
Gan atzīmi “Slēgts”, gan arī brīdinājuma tekstu ir iespējams jebkurā laikā noņemt no artikula ieraksta kartes.


Paldies par atsauksmēm!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus